dilluns, 18 d’agost del 2008

Novetats al bloc

Hola a tothom.

Ja fa dies que tenia previst fer un petit escrit pel bloc sobre les novetats sobre El conte d'un llapis. Hi ha tres aspectes a destacar.

La primera de totes, i de la que em sento més orgullosa, és la nota de l'assignatura que ha permès que El conte d'un llapis hagi vist la llum. Un excel·lent (:-))

La segona, és que aquest és el primer stopmotion de la meva vida, però no l'últim. Ben aviat, si la feina i el treball de la universitat em deixen temps lliure, hi haurà alguna cosa més. Encara no sé el que serà, però crec que tindrà un punt de connexió amb el llapis.

I finalment, la tercera. He arreglat la barra de menú del bloc. D'aquesta manera es podrà anar directament al inici del bloc per llegir les últimes novetats, localitzar més fàcilment el vídeo de l'animació, i poder llegir les dues entregues del treball: la primera, relacionada amb el procés creatiu; i la segona, amb les influències, connexions i relacions artístiques i estilístiques del curtmetratge (ben aviat, ja ho podreu llegir al bloc). Amb el canvi de plantilla, he de generar-ne una. És fàcil. Caldrà repassar CSS ;)

Fins aviat!

 

Archivo del blog

Datos personales

La meva foto
Llicenciada en Historia de l'Art (actualment cursant Comunicació Audiovisual) Integrant del grup d'investigació LAIA